نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

مشهد در لیگ دسته اول تیم نخواهد داشت؟| کلاف سردرگم امتیاز شهرخودرو

  • کد خبر: ۱۱۷۳۲۴
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۸
مشهد در لیگ دسته اول تیم نخواهد داشت؟| کلاف سردرگم امتیاز شهرخودرو
هنوز مشخص نیست دقیقا چه بر سر شهرخودرو خواهد آمد و این تیم آیا به نمایندگی از مشهد در لیگ یک حضور خواهد داشت یا نه؟

به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای انتقال امتیاز باشگاه شهرخودرو به گروهی دیگر، پس از سقوط این تیم به لیگ دسته یک همچنان مبهم و لاینحل باقی‌مانده‌است. از سویی مدیران و مالک باشگاه شهرخودرو، در مصاحبه‌ها و جلسات با مسئولان استان خراسان رضوی مدعی هستند که آماده فروش و انتقال امتیازند و از سوی دیگر با وجود مراجعه خریداری جدید، رفتاری عجیب داشته‌اند.

حیدرپور در روز‌های گذشته در مصاحبه‌ای با خبرنگاران مدعی شد؛ حمیدوای آماده فروش باشگاه است، اما امتیاز را به خریدار واقعی واگذار می‌کند نه (fake) او در ادامه صحبت‌هایش خواستار ورود خریداران واقعی شد، اما توضیحی در خصوص خریدار فعلی نداد.

مشخص نیست دقیقا چه در سر مدیران شهرخودرو می‌گذرد، اما آنچه مشخص است اینکه بدهی کلانی که شهرخودرو به افراد مختلف دارد، زمینه‌ساز بحران در فروش امتیاز لیگ یکی این باشگاه شده‌است.

بدهی سنگین چندصدهزاردلاری به میروسلاو، بازیکن سابق اوکراینی، بدهی ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی به مهدی رحمتی و ... ازجمله مواردی است که خریداران را تا این لحظه به نظر می‌رسد از خرید امتیاز شهرخودرو دل‌زده کرده‌است.

محمد حسینی، نماینده فرد خواهان امتیاز شهرخودرو در خصوص ادعای حیدرپور اظهار کرد: با دوستان فوتبالی خود پیش از ورود به مذاکره با شهرخودرویی‌ها مشورت کردیم و در نهایت اطلاعات لازم را به فردی که خواهان خرید امتیاز شهرخودروست، اعلام کردم.

وی افزود: متاسفانه دوستان در شهرخودرو با وجود اینکه خود سابقه فعالیت ورزشی و رسانه‌ای دارند، اما حرف‌های عجیب و سوال‌برانگیزی را مطرح کرده‌اند. از حیدرپور خواستیم مبلغ کل بدهی‌های شهرخودرو را اعلام کند، اما ایشان به جای پاسخ به این سوال در خصوص شخص خریدار و علت حضورش در انگلیس سوال و جواب می‌کرد.

وی افزود: آیا برای خرید یک ماشین فرد خریدار پیش از پرداخت پول استعلام لازم در خصوص خلافی و ... را اخذ نمی‌کند؟ این رفتار‌های شهرخودرویی‌ها بیشتر به نظر می‌رسد ناشی از این است که فروشنده واقعی نیستند و صرفا در حرف و کلام، مدعی هستند که در صورت حضور خریدار، امتیاز را واگذار می‌نمایند.

حسینی با اشاره به سرنوشت ابومسلم گفت: وقتی ابومسلم در دوران حسین زمان به لیگ یک سقوط کرد، مالک وقت باشگاه به دلیل عدم تطابق میزان بدهی و ارزش ذاتی باشگاه، کار را رها کرد و رفت. در آن دوران افشین داوری، رییس وقت ورزش خراسان رایزنی کرد تا فردی پیدا شود و خرج تیم را برعهده گیرد. ابتدا تصور این بود که بدهی باشگاه ۷۰۰، ۸۰۰ میلیون تومان باشد، اما مدتی بعد معلوم شد بدهی ابومسلم بیش از ۱۰ میلیارد است. آیا خریداری که با نیت حمایت از ورزش، در این شرایط خاص اقتصادی قدم جلو می‌گذارد حق ندارد نگران چیزی باشد که خریده‌است؟ آیا سرنوشتی که برای ابومسلم رقم خورد نباید دغدغه همه دلسوزان ورزش استان باشد؟

وی افزود: فکر نمی‌کنم خواسته نامعقولی از دوستان در شهرخودرو داشته‌باشیم. نه ما که هر خریدار دیگری قطعا خواهان شفافیت بحث بدهی‌ها خواهدبود. مگر می‌شود از کسی توقع داشت بدون هیچگونه اطلاعی راجع به رقم بدهی‌ها برای تیمی خرج کند و مالکیتش را برعهده گیرد؟ به آقایان پیشنهاد کردیم وکلای ۲ طرف مذاکره کنند و در نهایت به توافق برسیم و تعهد بدهند که اگر بدهی دیگری بعد‌ها مشخص شد روی امتیاز شهرخودرو بوده، شخص حمیداوی و حیدرپور وظیفه پرداختش را برعهده گیرند.

حسینی همچنین تاکید کرد: دوستان ابتدا خواهان دریافت مبلغی به عنوان بیعانه بودند تا پای میز مذاکره بیایند! سال‌ها در عرصه‌های مختلف اقتصادی بوده‌ایم و ورزش را پیگیری می‌کنیم، اما اولین بار بود چنین چیزی شنیدیم. پرداخت بیعانه وقتی هیچ چیز این باشگاه مشخص نیست، عقلانی است؟

وی خاطرنشان کرد: دوستان اگر واقعا خواهان فروش امتیاز تیم شهرخودرو هستند، چرا در حال فروش بازیکنان و دریافت مبلغ برای صدور رضایت‌نامه بازیکنان تیم هستند؟ امتیاز تیم وقتی هیچ بازیکنی نداشته‌باشد چه ارزشی دارد؟ وقتی تیم به شدت تضعیف شده‌باشد، خریدی که درنهایت با سقوط به لیگ ۲ همراه شود، چه توجیهی دارد؟ اگر واقعا فروشنده هستند، باز هم دوستان را به مشهد دعوت می‌کنیم، ولی به شرطی که واقعا نیت به فروش داشته باشند و دست از صدور رضایت‌نامه برای بازیکنان فعلی بردارند. در یک بازه ۸ روزه ۲ بار به جباری که آدم مثبت و خوبی هم هست، پیام دادیم، اما پاسخی دریافت نکردیم.

وی با اشاره به اینکه شهرخودرویی‌ها خواهان دریافت ۲۵ میلیارد شده‌اند، گفت: طبق آماری که به صورت جسته و گریخته گرفته‌ایم، بدهی این تیم بیش از ۳۵ میلیارد تومان است. چطور روی امتیاز لیگ یکی با این حجم بدهی ۲۵ میلیارد قیمت گذاشته‌اند؟ ما عزم خود را برای خرید امتیاز تیم فوتبال جزم کرده‌ایم، اما احساس می‌کنم دوستان در شهرخودرو میلی به فروش امتیاز ندارند و ادعا‌ها در حد حرف است.

حسینی تصریح کرد: با سایر تیم‌های لیگ یکی و حتی لیگ دویی صحبت‌هایی داشته‌ایم و اگر در مسیر خرید امتیاز شهرخودرو با این دست‌انداز‌ها همچنان روبه‌رو باشیم، مذاکراتمان با سایرین را جدی‌تر می‌کنیم. هدف ما باشگاه‌داری اصولی است و در این مسیر با دوستانی از جنس فوتبال، از جمله حسین و حسن بادامکی که از پیشکسوتان بنام فوتبال ایران هستند مشورت می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->